Kurs i digital portträttmålning

Lost när det gäller kost?

-Bananas are for monkeys?

Nu är jag hemma från ett träningspass på gymmet, och hungrig som man blir, sitter jag nu och funderar på vad jag ska äta. ^^

Är jag den ända som känner sig osäker på vad man bör äta efter ett träningspass? Jag blir alldeles förvirrad av alla dessa olika metoder för att bygga muskler eller gå ner i vikt. Själv tränar jag bara för att må bra och få mer energi, men jag känner att jag har för lite kunskap för att få ut maximalt av ett träningspass.

Jag är inget fan av proteindrycker och så, mystiska grumliga vätskor är inte riktigt min grej... Jag tycker mer om att veta vad man faktiskt stoppar i sig, innan man gör det.

Kanske är det någon som har något bra tips?

Kommentarer
Postat av: Sonja

Ät något riktigt! Även om du kanske åt innan träningspasset så ta en tallrik pasta och kanske köttfärssås! Tro mig, efter 3 timmars konståkning känns det bäst om man äter något ordentligt! :)

2010-08-23 @ 17:07:56
URL: http://sonjafoto.blogg,se
Postat av: Alma

typ.. hemgjord smoothie med lite fullkornsbröd ? ;)

2010-08-23 @ 17:26:26
URL: http://almasfoto.blogg.se/
Postat av: A L M A S F O T O ♥

sv; tack för låten! :)

2010-08-23 @ 17:27:09
URL: http://almasfoto.blogg.se/
Postat av: Nene

protein är viktigt att äta. direkt efter räcker det med kanske en banan och ett glas mjölk (banan fäör kolhydrater och mjölk för protein), men inom en timme efter passet är det viktigt att äta en normal måltid (husmanskost är alltid det bästa :)) Om man tränar riktigt hårt kan det vara bra med proteindrycker och dylikt också.

2010-08-24 @ 13:15:44
URL: http://iqbanan.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ät något lagom typ några timmar innan och sen när du kommer hem äter du en vanlig måltid. T.ex. köttbullar & makaroner lr något sånt :)

Kram :)

2010-08-26 @ 16:49:15
URL: http://aynot.blogg.se/
Postat av: sara - fotograf

om du inte vill bygga massa muskler och bli biff behöver du absolut inte börja med gainomax och andra pulverdrycker och skit.

Ett tips är att just äta just bananer, nötter (innehåller salt och är bra efter ett hårt träningspass). Sedan är även det bäst man kan äta efter ett träningspass en ljus fralla med ost och ett glas mjölk.Men ah, är man inte så insatt och vill bygga muskler så kan du lika gärna äta en vanlig måltid eller annan mat/frukt. :)

2010-08-27 @ 13:29:02
URL: http://trettontretton.blogg.se/
Postat av: evelina

haha min fotbollstränare säger att man kan käka mycket saltade popcorn så man dricker mycket vatten efter. Sen så har man ju typ ''2 timmars förnster'' efter träning när kroppen tar upp näring från vad som helst typ.. :)

2010-08-27 @ 22:32:09
URL: http://evelinalandsberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Keso! :)

2010-09-05 @ 19:22:42
URL: http://eimj.blogg.se/vilja

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

       
Trackback
RSS 2.0