Kurs i digital portträttmålning

Min kurs i digital porträttmålning!

Nu är det äntligen lansering av min kurs i digital porträttmålning!

Efter mycket jobb och fix är kursen äntligen färdig och också tillgänglig för alla som vill lära sig att måla digitalt! Kursen finns på coursio.se (för att komma  direkt till min kurs klicka på bilden).


I min kurs kommer du att få lära dig grunderna för hur man målar porträtt i Photoshop.  Jag kommer ge dig tips och berätta om bland annat färger och dess funktioner, ansiktsformer och hur du bygger upp ett porträtt från grunden!

Kursen är enkelt upplagd i 8 olika kapitel, och innehåller mina allra bästa tips kring hur du målar porträtt i Photoshop! Jag går igenom alltifrån mina bästa inspirationskällor, hur du börjar skissa, bakgrundsmålning och mycket mer, allt med hjälp av en tydligt strukturerad kursplan. Jag hoppas kunna ge dig som kursdeltagare nya kunskaper och inspiration att måla - dessutom innehåller kursen en spännande slutuppgift med personlig feedback från mig. Välkommen att gå min kurs!


Akvarellkladd och lerklumpar

Hej! Nu va det allt ett tag sedan jag uppdaterade. Som vanligt är det mycket att göra i livet och ganska lite tid blir över till annat. Skolan är i full rulle nu och jag tänkte därför visa lite av vad jag har hållit på med de senaste dagarna!

De övesrta två bilderna är gjorda i akvarell (den nedre av de två är bara påbörjad).
Bilden till höger ska föreställa min skulpturlärare som satt modell under dagens lektion. Det är kul att jobba med lera! Ha en bra eftermiddag! :)

P.S: Kommer ni ihåg att jag berättade om en kurs som jag höll på att göra? Snart är det dags... ^^

Cyborg-42

Hejsan! Nu är jag precis färdig med min senaste photoshop bild. Vi hade som uppgift i skolan att måla tre bilder som skulle vara overkliga på något sätt. Bilder nedan är en av mina tre bilder. :)

Bilden är i gjord i Photoshop CS4 (den vi har i skolan).


Se upp för frukten!


Måleri på gatukanten

Hej! Idag sken solen och luften var härligt klar. Med andra ord mycket bra förutsättningar för en trevlig utevistelse! Det är tur att man har snälla lärare som också värderar varje solstråle som ett kilo guld, då får man som idag spendera lektionstiden ute i stadsbygden!

Här sitter mina klasskompisar och målar flitigt. Jag målade jag med, men är så klart inte med på bilden (eftersom att jag tar kort).  ^^Här är bilden som jag målade. Jag är ärligt talat inte så förtjust i "vattenfärger", det är verkligen inte min grej.. :'P

Tidig morgon i stallet

Godmorgon! Idag gick jag upp tidigt, tidigt för att åka till stallet och fodra hästarna. På vägen dit dansade dimmorna över sjöarna, och det var otroligt vackert att skåda. Bilden nedan är tagen genom bilfönstret från mobilkameran, så den är kanske inte tip-top. ^^


Efter ett tag tog jag och Waggis en liten ridtur, han blev sådär mottligt gad när jag kom och hämtade honom mitt i frukosten, men, men... :P

Idag ska jag träffa Michii och vi ska nog fota lite, så jag hoppas på att kunna uppdatera med lite nya fina bilder i kväll. :') Kram!


RSS 2.0